Om oss

I DMP Nordic hjelper vi bedrifter skalere med proaktiv markedsføring gjennom ulike digitale plattformer under våre områder for spesialisering.
Men i bunn og grunn, så er det så mye mer enn markedsføring - totaliteten må arbeide sammen for å skape ekstraordinære resultater.

Vi arbeider som konsulenter på timespris, oppdragsbasert pris eller på avtalte faste mandater med en preferert "no cure, no pay" honorarmodell.
--> Helhetlig digital skaleringsstrategi

--> Plattform basert strategi

--> Kampanjestrategi

--> Konverteringsoptimalisert nettbutikk

--> Lynraske hjemmesider (G. score 90+)

--> Søkemotoroptimalsering

--> Opt-in landingssider

--> Facebook Ads

--> Google Ads

--> Snapchat Ads

--> LinkedIn Ads

--> TikTok Ads

Team

daniel kindberg dmp nordic

Daniel Kindberg

Strategy Specialist
Bak seg har Daniel en BSc i finans, 5 år som junior forvalter i Formuesforvaltning AS og 3 år med digital markedsføring. Inspirert av hvilke livsreise og hvordan sine formuende kunder hadde utviklet selskaper tok Daniel steget selv i denne retningen. De siste 3 år har han hjulpet bedrifter med utvikling gjennom sin ekspertise innen digital markedsføring.

Per mars 2021 startet han sitt eget prosjekt via Ecommerce Nordic AS med nettbutikk HobbyHund.no som solgte hundeutstyr for 10,5 millioner kroner etter 1,5 år i drift.

Per juni 2021 ble Daniel akseptert inn i Mawer Capital sitt MasterMind program som gir unik tilgang til et støtteapparat med personlig rådgiving og informasjonsflyt fra noen av de fremste innen det å skalere virksomheter med digital markedsføring.
Dette er en av godene som kommer til stor fordel for de selskapene DMP Nordic er involvert med, tilgang på det høyeste nivå av kompetanseutvikling i sanntid.
Les mer
tobias fiskum team dmp nordic

Tobias Fiskum

Performance Specialist
2021 var året der Tobias kun 19 år gammel uten noe særlig livserfaring, droppet ut av elektrikerutdanningen og valgte å satse fullt på netthandel.
Det er februar 2021 og tar Tobias tar kontakt med Daniel etter å ha fulgt han på Instagram hvor han ble inspirert av innsikten som ble delt om hvordan han skapte unike resultater for sine kunder. Som en ivrig sjel på jakt etter å utvikle seg tilbød han Daniel å jobbe som en ikke-betalt intern i bytte mot lærdom innen digital markedsføring.
Det tok ikke lang tid før Tobias sa opp sin jobb som elektriker i steget mot å gå 100 % inn i gründerlivet.

Hans første prosjekt Sveips.no har solgt vaskeutstyr for over 5 millioner kroner gjennom 2 år i drift med mye prøving og feiling. Hvorav suksessen har sin rot i hans ekspertisen utviklet innenfor digital markedsføring.

Digital markedsføring er blitt mer enn noe jeg gjør for å tjene et levebrød, det har blitt en lidenskap. Det å få selskaper til å vokse, mitt eget eller andres, er det som får meg til å stå opp om morgningen!
Digital Market Performance
Privacy Policy

DMP Nordic AS

Ensjøveien 20
0661 Oslo
Norway

Skalere din bedrift?

Web, SEO, Ads, strategi og mer.
Kontakt oss